Исцељење цисти на јајницима и рођење малог Јакова ( 16.09.2022.)

Исцељење цисти на јајницима и рођење малог Јакова ( 16.09.2022.)

Моја супруга је у 2021. години од фебруара до септембра месеца имала три операције цисти  на јајницима зато што су се после сваке операције опет појављивале.  Доктори су јој рекли да цисте неће престати да се појављују и да неће моћи да остане у другом стању. То нас је јако погодило јер смо две године безупешно покушавали да добијемо дете. Неколико дана после треће операције на контроли опет се видела велика циста на другом јајнику. Опет је требала да иде на операцију, сада четврту за непуних годину дана, што је било ризично за њен организам јер није више могла  поднети толико анестезија и хируршких захвата у тако кратком року. Били смо много разочарани, тужни и тада су нам пријатељи рекли за манастир Тумане, да ту идемо јер у Туману се исцелила једна жена баш од цисти користећи уље из кандила Светитеља. 5.10.2021, дошли смо у Тумане, били на молитви,  купили уље из кандила Светог  Зосима и Јакова и освећену воду. Супруга се више од два месеца свако вече помазивала уљем, пила воду и молила се. За то време ишли смо на контроле да би пратили стање са цистом на јајнику.

Јануара 2022. године на Клиници при прегледу ултразвуком докторка јој је рекла да нема цисте на јајницима и да је одприлике месец дана у другом стању, што се касније и потврдило.Тако смо супруга и ја поверовали у чудо. Знали смо да је то од Туманских  Светитеља и тада рекли ако све буде добро даћемо детету име Јаков.

Моја супруга је на њен рођендан 15.септембра 2022, донела на свет малог Јакова. Хвала ти Боже. Хвала манастиру Тумане, Светом Зосиму и Јакову.    
                                                                                           

Драган и Вероника Димовски, Македонија - Тетово