После седам година благословени породом (26.07.2022.)

После седам година благословени породом (26.07.2022.)

Помаже Бог оче Димитрије. Већ смо седам година у браку, 2019. године имала сам неуспјешну трудноћу. У манастиру смо били 13.6.2021.године, на дан пресвлачења моштију Светог Зосима. Било је много народа. Неописив је то осјећај бити тога дана у Туману. Присуствовали смо молитвама, такође смо се молили и у испосници Светог Зосима. Послије отприлике око 4. мјесеца од доласка у манастир супруг и ја сазнајемо да сам у благословеном стању.

Због хематома који је правио проблем докторица ми је рекла да морам мировати. Знајући шта се претходни пут догодило замолила сам Вас да споменете наша имена у молитвама, а вјера у Светитеље и Господа ми је давала снагу да мислим позитивно, редовно се молећи за одржање трудноће и да се дијете роди живо и здраво, помазивајући сво вријеме уљем из кандила Светог Зосима и Светог Јакова, али и уљем Светог Нектарија са Егине.

Трудноћа се одржала захваљујући Господу и Светитељима. 1.07.2022. године на свијет је стигла наша највећа срећа, наша Ања. Овом приликом желимо да се захвалимо Господу и туманским Светитељима, Светом Зосиму и Светом Јакову.

Зоран и Биљана Костић из Бања Луке