Исцељење тумора бубрега и надбубрежне жлезде (5.11.2022.)

Исцељење тумора бубрега и надбубрежне жлезде (5.11.2022.)

На пролеће ове године дијагностикован ми је тумор на левом бубрегу и надбубрежној желзди. После магнетне резонанце у Сремској Каменици  доктори су донели одлуку да почнем са терапијом, а затим и операцију да би се одклонио бубрег и надбубрежна жлезда пошто бубрег није радио. Психички сам ту вест јако тешко поднела, повлачила сам се у себе, изгубила 18 кг на тежини и осећала сам се јако уморно.

Једне вечери на телевизији је била прича о манастиру Тумане. Од тад ме нешто јако вукло да одем до манастира и ако нисам Православне вере већ Евангелистичке.                                                                                                                                                    

У манастиру сам први пут била октобра месеца. Кад сам ушла у двориште манастира у мени је почео да влада мир, спокој, чудан неки осећај који никад у животу нисам имала. Поклонила сам се Светом Зосиму и Јакову узела уље и помазивала се како сте рекли.                                                                                                                    

Почели су јаки болови који су трајали 15. дана. Кроз мене је пролазила нека језа, јако непријатан осећај и почела сам да мокрим крв. Хтела сам од одустанем од помазивања, али ми је нешто говорило да ће све бити уреду и да наставим. Заказано је ЦТ снимање и припрема за операцију.  27.октобра на празник Свете Петке одрађен је ЦТ.                                                                                                            

Доктор није могао да верује да нема ни трага од тумора и да бубрег који није радио нормално функционише, као да тумора није ни било. Кад ми је доктор саопштио да нема тумора нисам могла да верујем. Тад су ми кроз главу прошле речи '' Веруј и биће''.                                                                                                                                                                          

Без размишљања сам отишла тридесетог октобра у манастир да се у знак захвалности поклоним Светом Зосиму и Јакову.
Слава Богу и велико хвала Светом  Зосиму и Јакову.

Марина Нералић из Старе Пазове