СВЕДОЧЕЊЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ - Свети Зосим и Јаков исцелили најагресивнију врсту тумора (2.08.2021.)

СВЕДОЧЕЊЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ - Свети Зосим и Јаков исцелили најагресивнију врсту тумора (2.08.2021.)

Испричаћу Вам своју причу о исцељењу мог брата Зорана кога су исцелили Тумански Светитељи.
Дакле, 03.10. 2020.године мом брату почињу да се појављују промене на лицу и по глави у виду црвено - модрих избочина, ја као здравствени радник крећем са њим код разних специјалиста и након месец и по дана разних претрага долазимо до упутне дијагнозе: Туморска маса средогруђа " Tu medijatinuma'' и најагресивнија врста тумора која се муњевитом брзином шири ''Non Hodgkin limfom T - celijski''
Шок! Шта даље, како, где...милион питања у глави у тренутку без одговора.
Он остаје у болници...
За Манастир Тумане сазнајем од колегинице. Одлука је пала, пакујем се и крећем за Манастир Тумане. Стижем 03.12.2020.године, у 9 часова и гле чуда тада почиње молитва за здравље. У руци држим његову мајцу, свећа гори, превише је хладно, сузе иду као киша. Након молитве улазим у Манастир и прилазим моштима Светитеља са десне стране врата ( као да ми је неко рекао ту стани ),додирујем кивот његовом мајцом и једино што сам од суза успјела да изговорим је: "Избаци сву болест из организма мог брата"! Излазим из Манастира, суза више нема! Узела сам у Манастиру пешкир, уље из кандила Св. Јакова и Св. Зосима, икону Св. Нектарија.
Након мјесец и по дана лежања у болници и примања хемиотерапије, др одлучује да одради контролни скенер ( што иначе није у пракси, углавном се скенер ради после трећег циклуса хемиотерапије ), ИЗНЕНАЂЕЊЕ - Скенер је чист! Тумора више нема!
Ми се налазимо у Турској већ 4 и по месеца, рађена је трансплатација матичним ћелијама, због коштане сржи коју је изгубио приликом хемиотерапија,  опоравља се полако.
Ово је још једно у низу исцјељења Св. Јакова и Св. Зосима, хвала ти Боже.

Зоран и Тања Пешић из Подгорице