Исцељење инвазивног дукталног карцинома дојке ( 20.09.2022.)

Исцељење инвазивног дукталног карцинома дојке ( 20.09.2022.)

Поштовани архимандрите Димитрије, настојатељу свете обитељи Туманске.                                    

Непрестано узносећи молитве Богу и Туманским Светитељима Ви и братство уједно сте и сведоци безброј њихових исцељења.                                                                                                                                                      

Свети Зосим и Јаков прочуше се по свој кугли земаљској због чудотворних исцељења свима, који им се у муци и болести обратише, те се оне у радост нашу преобратише.                                                                                                          

Желим посведочити своје чудо у низу чуда ових дивних Светитеља Туманских.                                                                                                                    

Октобра 2021, осетивши промене на левој дојци обратила сам се хирургу у Кладову, који ме је послао на мамографију. Дијагноза је била - кацином величине 5цм и два увећана лимфна чвора величине зрна грашка. Хитно је урађена биопсија и налаз послат на патолошкохистолишку анализу. Резултат патологије је говорио да се ради о инвазивном дукталном карциному са тенденцијом брзог ширења. Одмах је заказан конзилијум, који доноси одлуку да је нужно почети са агресивном хемотерапијом, затим извршити операцију, а након операције применити зрачну терапију. Не желим описивати своја болна и тешка осећања која су се јавила у том тренутку. Тумане! Знала сам,само ми је ту спас!                                                                                                                                          

Одмах одлазим у манастир да се помолим Богородици Курској, Светом Зосиму, Светом Јакову и Светом Нектарију. Свакодневно сам се молила, читала Акатист  Светом Зосиму и Јакову и помазивала се уљем из кандила Туманских Светитеља. Чекајући почетак хемотерапије одлазим у Тумане 22. новембра на празник Светог Нектарија Егинског. Приликом Свете Тајне Јелејосвећења док сам се молила Ви сте ми оче пришли, загрлили  и рекли: '' Не брините све ће то бити добро'' Тада сам осетила неко необјашњиво олакшање и сузе су саме престале да теку. У току јелејосвећења осетила сам да те опаке болести више нема. Радосна се вратила кући осећајући се излеченом.                                                        

Хемотерапије сам поднела са лакоћом. Током  примања хемотерапије више пута сам одлазила на молитву и поклоњење Туманским Светитељима. Завршила сам са хемотерапијама и отишла на конзилијум у Институту за онкологију Београд . У току конзилијума докторка ме је два пута прегледала и упоређивала налазе мамографије и осталу лекарску документацију, обраћајући се колегама рекла је:''Ја овде ништа не напипавам, просто речено као да тог тумора више нема. Невероватно''. Дуго су одлучивали шта даље. Ради сваке сигурности предложили су операцију. Оперисана сам. Узети су узорци са дојке и пазушних жлезди и послати на патолошкохистолишку анализу. На трећем конзилијуму саопштено ми је да у пазушним жлездама не постоји карцином, а да од неколико узетих узорака из дојке карцином је незнатно био присутан само у једном исечку. Одредили су само превентивно имунотерапију.                                                                                              

Неизмерно сам захвална на исцељењу Богу и Туманским Светитељима.                                                                          

Слава Ономе Који им даде благодат чудотворења. Слава Ономе Који кроз њих свима исцељење дарује.                
               
Србуловић Јасмина, Брза Паланка - Кладово