Исцељена три тумора на плућима  (7.12.2022)

Исцељена три тумора на плућима  (7.12.2022)

Помаже Бог !


Зовем се Раде Мојић роћен 1982 године из Футога , који овом приликом желим да посведочим о чуду Туманских исцелитеља Светог Зосима и Светог Јакова.                                                                                                  

Од јуна месеца 2022, траје моја борба са злоћудним туморима , након операције и одстрањеног бубрега и опоравка од операције на онколошкој комисији ми је установљено да имам три мања тумора на левом плућном крилу.  Од августа месеца до краја октобра сам ишао на хемиотерапије којих сам примио 16.                                                  

Од стране надлежних лекара било је потребно урадити ЦТ након месец дана од хемотерапије.


Измучен и физички исцрпљен 7. новембра кренуо сам у јутарњим часовима за манастир Тумане. Доласком на то предивно место стигао сам на јутарњу Литургију, којој сам присуствовао. У току трајања Литургије поклонио сам се моштима Светог Зосима и Светог Јакова и том приликом из мојих очију сузе су саме кренуле и преплавио ме је осећај топлине и мира, причестио сам се и недуго затим кренуо пут куће. 28.11.2022, урадио сам ЦТ да би ми након добијених резултата потврдили да три тумора на левом плућном крилу нема! 6.12.2022 отишао сам на заказану контролу код онколога, где су се уверили да су налази и анализе одлични!

Верујући у Господа Бога и Туманске Светитеље десило се оно што сам се сваки дан молио, помазивајући се уљем из кандила Туманских Светитеља тумори су нестали.

 Хвала драгом Богу и Туманским Светитељима. 
 Раде Мојић из Футога