Молитвама Светитеља заустављено напредовање болести (22.07.2023.)

Ја сам Надица Васиљковић, из Београда.

Већ петнаест година болујем од МС, мултипле, неизлечиве болести. Претходних година сам 2,3 пута годишње имала релаксе, кортикостероидне терапије. У септембру месецу сам посетила манастир Тумане да бих се помолила св. Зосима и Јакову.

Понела сам ствари и слике  деце да бих се помолила и за њихово здравље, пошто нису могли да дођу лично. Купила сам освећени уље и воду и отишла кући. Три дана касније, човек са којим нисам живела годину дана, нити се чула и видела са њим, дошао је кући. У фебруару месецу, преглед магнетном резонанцом показује да моја болест мирује, што је било невероватно јер је реч о прогресивној болести.

Често користим уље из кандила, из Тумана, освећеном водицом умивам лице, а имам и мали јастук, који сам купила, на којем спавам и када њега загрлим, имам неки нописив осећај смирености, осетим неку вишу силу. Ја као да сам се препородила после посете манастиру. Због тога сам данас опет дошла и долазићу кад год будем могла. Хоћу да се захвалим свима вама што сте ту за нас, па да Бог да свима здравља.

Највећа захвалност Светитељима, без њих не би ни било чуда.