Захваљујући молитвама Светитељима Туманским Зосиму и Јакову, благословен опоравком након тешког срчаног удара (20.4.2024.)

Захваљујући молитвама Светитељима Туманским Зосиму и Јакову,  благословен опоравком након тешког срчаног удара (20.4.2024.)

Ја сам Јасенка Блажић из Српца, Република Српска. 26.3.2024.мој отац, Радојица Блажић је доживео тежак срчани удар и прогнозе су биле неизвесне. Одмах након што се то десило, контактирати смо манастир Тумане  и замолили да се читају молитве за оздрављење мога оца. Осећала сам такав мир и спокој и имала сам јаку веру да ће га Свети Зосим и Јаков сачувати.

Отац је био на респиратору и однели смо му уље из кандила Светитеља Туманских и замолили медицинске раднике да га помазују.  Тако је и било, редовно су га помазивали и он се пробудио. Опет смо контактирали манастир и замолили за још једну молитву и очево стање почиње све више да се побољшава.

Након  двадесет дана је отпуштен са интензивне. Сваким даном је стање све боље. Доктори кажу да се десило чудо што је уопште остао жив, а ми знамо какво чудо се десило.
Хвала чудотворцима Св. Зосиму и Јакову.

Хвала братији манастира Тумане.