Након три године добили сина и дали му име Јаков (17. 04. 2023.)

Након три године добили сина и дали му име Јаков (17. 04. 2023.)

Поред тога што смо имали ћеркицу, након три године супруг и ја зажелили смо још једно дете. Било је проблема и отишла сам код доктора на преглед. Сви резултати су показивали да се нешто десило и да нећу моћи да се остварим по други пут као мајка. Никакве терапије нису помагале што ме је баш разочарало. Преко интернета сазнајемо за манастир Тумане и одлазимо децембра 2021. године.

Чим сам закорачила у порту манастира осетила сам неописиву срећу, сузе су кренуле и нисам могла престати да плачем. Над кивитима светитеља  молила сам се свим срцем да услише моју молитву и добијем још једно дете за које се борим већ три године. Изашла сам из манастира са осмехом некако осећајући да ће се та моја јарка жеља остварити. Након два месеца фебрура 2022, сазнајемо да сам трудна. Одлазим у манастир да се захвалим Богу, Светом Зосиму и Јакову на благодати који сам измолила.

Тада сам дала завет у манастиру, уколико буде дечак зваће се по Светитељима Туманским. Цела трудноћа и порођај протичу без проблема на велико изненађење мог лекара. Од доласка у манастир до порођаја стално сам се помазивала уљем из кандила светитеља и њима се молила, а  њихову иконицу са одеждом увек носила са мном.

Породила сам се 30. септембра 2022, и добили лепог и здравог дечака Јакова. Молитвом и чврстом вером чуда су могућа.

Сања Степановић Чанић, Београд