Уљем из кандила Туманских Светитеља нестао оток ногу ( 07.03.2021.)

Уљем из кандила Туманских Светитеља нестао оток ногу ( 07.03.2021.)

13.06.2020. године најзад ми се остварила жеља да се поклоним Светом Зосиму и Јакову. Поглед на паркинг испред манастира немо је говорио да је приличнан број људи који је дошао тог дана да моли за оздрављење, да захвали за исцелење, или да једноставно дође да би осетио благослов самим боравком у Манастиру Тумане.

Поред толико народа имала сам осећај да сам сама јер сам била у молитви, врева присутних ме није дотицала, али ми је осећај који сам имала у ногама натерао да бацим поглед и тада видела да су ми обе ноге нагло отекле. Нисам хтела да изађем из реда који је пужевом брзином ишао према улазу. На повратку кући ноге су ми све више отицале, имала сам осећај да ће ми кожа на ногама пући. Оток није спао ни сутра дан.

Тада ми је ћерка казла: ''Дај да ти намажем уљем ноге, можда ти помогне.'' Намазала ми је тог преподнева ноге. Убрзо затим почело је да избија неко црвенило. Пре спавања опет ми је намазала ноге уљем из кандила Светитеља. Сутра ујутру отока није било.

Ноге су добиле здраву боју без црвенила и без икаквог отока.Од тог дана никада ми више ноге нису натекле. Хвала Богу, Светом Зосиму и Јакову.

Турински Бранислава из Зрењанина