Исцељење малигног тумора лимфне жлезде ( 26.03.2023)

Исцељење малигног тумора лимфне жлезде ( 26.03.2023)

Већ дуже време посећујемо манастир Тумане и желим да поделим са вама и да посведочим колико је вера у Господа Бога и његове светитеље битна у нашем животу                                                                                                                          

Доктори нам 7. јуна 2022, саопштавају да сумњају да наша ћерка Марта (са својих 17. година) има малигни тумор лимфне жлезде, што је биопсија и показала. Одлучују се за блок од седам  хемотерапија које су биле исцрпљујуће за њу. Сваког јутра и вечери молили смо се Богу и свим светитељимама за исцељење и оздрављење наше ћерке. Из ранијих посета манастиру Тумане, имали смо уље из кандила Светог Зосима и Светог Јакова којим смо јој помазивали сваке вечери места где се појавио тумор, а освештену воду је пила.                                                                                                  

Између друге и треће терапије дошли смо да би се причестила  и уједно помолимо за благослов њеног исцељења. Пуни наде и вере у Господа, Светог Зосима и Светог Јакова одлазимо кући.                                                                                

У Тумане опет долазимо између пете и шесте терапије и Марта се опет причешћује на Светој Литургији.                                                                                                                                                                            

После седме терапије долазимо опет у манастир Тумане да потражимо благослов светитеља за исцељење. Свету Литургију је те недеље служио отац Димитрије, који је и причестио Марту. По завршетку Свете Литургије изашли смо са Мартом испред манастира, где смо срели оца Димитрија и потражили његов благослов. Загрливши Марту отац Димитрије је рекао: ,,Добила си највећи благослов самим причешћем на Светој Литургији. Биће то све у реду, не брини''.                                                                                                    

Пуни снаге и вере у Светог Зосима и Светог Јакова, одлазимо 22.03.2023. године на снимање целог тела у Клиничком центру. Не престајући да читамо молитву сваког јутра и сваке вечери. 25.марта 2023, добијамо резултат скенера који је показао да Мартином телу не постоје никакве малигне промене и да туморске масе више нема. Одмах по добијању резултата одлучујемо да дођемо у манастир Тумане и да се захвалимо Богу, Светом Зосиму и Јакову, и свим светима за благодат и исцељење коју су подарили нашој Марти.      
                                                                                     

Миливоје Дубљевић из Лесковца