Молитвама Светитеља успешно се опоравио након тешког пада и тешких повреда (27.10.2023.)

Зовем се Милоје Тутуновић и долазим из општине Ивањица, село Радаљево. 31.12.2021 сам доживео пад са висине од око 4.5 метра директно на главу на бехатон. На глави сам имао око 13 копчи, пукла су ми била два кичмена пршљена, срећом по дужини и прелом деветог и десетог ребра.

Примљен сам на Клинички центар у Крагујевцу, лекарима морам бити захвалан за негу коју су ми пружили, али оно што морам посебно да истакнем, то је да ми је у посдсвести било, да морам да се помолим Светом Зосиму и Светом Јакову, чудотворцима Туманским. Претходно сам слушао игумана манастира Тумане о чудима која се дешавају, за које искрено да кажем до тад нисам чуо.

Ту молитву сам изговарао свако јутро, у подне и увече. Од лекара сам добијао 1 посто шанси да преживи, али хвала Богу и Светом Зосиму и Јакову,као и докторима из Клиничког центра ја сам се опоравио и то много брже него што су била предвиђања лекара. Данас сам посебно срећан што сам посетио манастир Тумане, мада сам био и за Преображење, али данас је посебним поводом.

Надам се да и ова моја исповест може да послужи некоме да се помоле Светом Зосиму и Светом Јакову.