Молитвама Светих спашена психичког поремећаја (7.05.2023.)

Молитвама Светих спашена психичког поремећаја (7.05.2023.)

Зовем се Данијела Гогић и ја сам из Подгорице. Хтела сам са вама да поделим ово чудо а и са свим људима који верују у Бога.
Ради се о мојој сестри Жељки која има психичке сметње. Она је увјек имала неке сметње али не тако велике као до пре три месеца када се заиста тешко разболела и имала тешке нападе халуцинације. Била је изгубљена скроз, толико да се није сећала ни нас, једном речју није била психички оријентисана.


Ја сам била у болницу са њом у Никшићу где се заиста много намучила али није било неког напретка.


Након тога је пребачена у Подгорицу где је била запала у још неко горе стање. У целом том очају нашла сам број Манастира Тумане где сам контактирала и замолила да је помињу  у молитвама. Одлучила сам да дођем у Манастир Тумане за пресвлачење моштију Преподобног Зосима и да се искрено помолим за њено здравље. 
Искрено сам веровала да ће јој Чудотворци помоћи, осећала сам неко велико олакшање, као да је већ све у реду.


И заиста ево након 10 дана она је скроз добро и јутрос су ме звали да дођемо у болницу и да је водимо кући јер је скроз добро и оријентисана. 
Ја сам читала Акатист Чудотворцима и веровала да ће јој помоћи и то се догодило.


Након толико мучења и пропланканих ноћи ,слава Богу моја сестра је добро.


Хвала вам пуно што сте се молили за њу. Предлажем свим људима који вјерују у Бога да посете Манастир Тумане и да истински вјерују да ће добити оно што траже. 


Слава Богу и хвала на свему и хвала вама за посвећеност и љубав према нама којима је потребна помоћ и утеха.