Молитвама Светитељима Туманским метастазе нестале (13.11.2023.)

Молитвама Светитељима Туманским метастазе нестале (13.11.2023.)

Ја сам Бранко Богдановић и долазим из Косјерића. 

Моја мајка Милева је у априлу 2021. оперисана од карцинома панкреаса. Након операције није показивала неке знаке болести, сем губитка тежине. Примила је две хемиотерапије, али је то тешко поднела, једва ходала и одустали смо од даљих покушаја. 

Почетком ове године се пожалила на болове у леђима. Одвео сам је у Игало, јер смо мислили да има проблема са дискурсом, који је раније мучио. У Игалу су јој урађени тумор маркери и видели смо да они скачу. По повратку у Србију урађена јој је магнетна резонанца, која показује да је болест опет ту где је и била, испод главе панкреаса са метастазама по трбушној марамици и иза панкреаса.

 Доктори су опет предлагали хемиотерапије и она је неке одрадила. У разговору са мојим свештеником и другом Благојем из села Ражане, одлучујемо да дођемо у манастир Тумане на молитву за здравље. На следећем прегледу магнетном код ње више нису постојале метастазе, сем на месту на којем је већ била оперисана. Сад смо опет радили магнетну, то је трећа и налаз опет показује да тумора нема сем на том месту на којем је оперисана. Доктори сматрају да је хемиотерапија била успешна, што сви знамо да је то веома упитно и веома тешко када је реч о канцеру панкреаса.

 Слава Богу и манастиру Туман, моје мишљење је да су Господ Бог и Св. Зосим и Јаков и Мајка Божија услишили наше молитве.

 Слава Богу и Светитељима Туманским.