„29.5.2018 сам примљена у Земунску болницу ради операције тумора на матерци који је био велицине 80х78 на предњем зиду и 35х30 на задњем зиду материце. Пре пријема сам добила терапију за бактерију ентерококу, и резултати су требали да стигну баш дана мог пријема у болницу. Др Стефановић је рекао да ће ме без обзира на резултате примити у болницу и ставити под терапију, иако треба налази да буду стерилни. Било ми је чудно због тог пожуривања али веровала сам да Др зна шта ради. Међутим, мене из Медигрупе приватне клинике где сам дала брисеве позива Др и сапостава ми да је забринута јер ми је нађен велики број сад друге бактеријe и да је веома ризично да ме подвргну операцији јер може доћи до сепсе. Примљена сам у болницу и конзилијум доноси одлуку да се операција одложи док налази не буду стерилни.
У међувремену ја одлазим у Народног Фронта по још једно мишљење 12-06-2018 где не говорим да сам пред опреацијом , Др Предраг Тајфл ми гледајући ултразвук саопштава да је миом за праћење и није за операцију. Дошавши кући, упоредила сам претходни резултат са садашњим, миом се са 8х78 смањио на 32мм.
Била сам у Манастиру Туману на пресвлачењу моштију Св. Зосима, где ми је прочитана молитва. Помазивала сам се уљем Светитеља, пила воду са његовог извора и носила делић одежде уз себе.“
Слава Господу,

слушкиња Божија
Весна Николић, Београд