ИСЦЕЉЕЊЕ МАЈКЕ И СИНА

ИСЦЕЉЕЊЕ МАЈКЕ И СИНА

Исцељење атерома на дојци молитвама Светитељима (29.08.2023.)

Помаже Бог браћо и сестре у Христу. Овим путем желела бих да посведочим о чуду и оздрављењу мене и мог сина након доласка у манастир Тумане. Дуги низ година, имала сам атером на дојци који сам пратила редовно на ултразвуку код лекара. Затим сам била и на скенеру у Нишу где је потврђен атером.  Доласком у манастир Тумане и молитвом Светитељима туманским, Светом Зосиму и Светом Јакову, пре пар година узела сам уље којим сам помазивала и закрштавала место где је био атером. Пошто је то била запушена лојна жлезда, после 10-ак дана садржај је исцурео, издренирао и све се очистило. Хвала драгом Богу и нашим драгим светитељима, Светом Зосиму и Светом Јакову. Препоручила бих свима да дођу овде у манастир са вером у Господа Бога и чуда која се овде дешавају заступништвом Светога Зосима и Светога Јакова. 

Исцељење цисте на бубрегу (29.08.2023)

Прошле године у марту мом сину су се јавили болови у пределу стомака, имао је и повишену температуру. Отисшли смо у болницу и на Урологији су рекли да има цисту на десном бубрегу  величине 13X10 цм. Вративши се кући после два дана позлило му је, затетурао се и после тога одмах су га примили у болницу. Имао је јаку упалу, хоспитализован је недељу дана уз одговарајућу терапију, упала је санирана, али је циста остала непромењене величине и по отпусту доктори су рекли да циста мора да се пунктира, а најбоље би било да се оперативно одстрани, али пре тога организам мора да се опорави најмање месец дана, па онда да се спреми за операцију. Сину је било мало боље, примио је лекове, али смо се 12. маја на дан Светог Василија Острошког упутили у манастир Тумане. На литургији је син уз молитву за своје здравље, цело време додиривао кивот Светог Зосима. Мој супруг и ја смо се такође током литургије  молили исцељењу сина, Светоме Зосиму и Светоме Јакову у манастиру Тумане. У манастиру смо купили Свето уље и Свету воду, и јастуче од Св. Зосима и Св. Јакова. Син је по повратку кући закрштавао место десног бубрега светим уљем, пио свету воду и стваљао јастуче на место десног бубрега где је била циста. Пре операције одлази на скенер у Ниш, ту су му резултати били добри, циста се смањила на 2x2.5 цм. Доктор је рекао да циста више није за операцију. 
Хвала Светом Зосиму и Светом Јакову на њиховим молитвама Господу Богу, јер је син њиховим молитвама избегао операцију цисте. 

Николић Јадранка из Врања