Уљем из кандила Туманских Светитеља смањен тумор главе (25.11.2022.)

Уљем из кандила Туманских Светитеља смањен тумор главе (25.11.2022.)

Мојој сестри је 1. новембра 2022, дијагностикован тумор на мозгу. Димензије тумора биле су 4,8 x 6 x 5 цм и сутрадан је примљена у болницу ради операције. Сваки дан смо се молили Господу да помогне нашој Ани. У недељу шестог новембра мој отац, будући супруг и ја дошли смо у манастир Тумане како би се помолили за нашу Ану. После молитве, након извесног времена на путу ка кући сви смо осетили неко олакшање. Ани смо однели у болницу бројаницу, воду са извора Светог Зосима и уље из кандила. Сваки дан до операције она је пила воду и помазивала се уљем, а ми смо се молили Светом Зосиму и Јакову.                                                                                                                  

Ана је оперисана 10. новембра 2022. године. По завршетку операције нашли смо се са доктором који је био у чуду. Резултати који су предходили операцији, магнетна резонанца, а и остали указивали су на компликовану операцију, међутим она је била рутинска. На изненађење свих извађени тумор  био је дупло мањих димензија од оних што је показала магнетна резонанца. После недељу дана стигао је патохистолошки налаз и на нашу радост тумор је доброћудни.                                                                                                                                                                

Као плод истинске вере дешавају се чуда, тако је било и са нашом Аном.                                                                    

Бог, Свети Зосим и Јаков су јој помогли. Чекамо да се она опорави, па да сви заједно дођемо у манастир и захвалимо Светитељима на помоћи.

 

Катарина Матић из Горњег Милановца.