Операцију на отвореном срцу и корону преживео молитвом Туманским Светитељима (19.02.2023)

Операцију на отвореном срцу и корону преживео молитвом Туманским Светитељима (19.02.2023)

У децембру 2020, мој отац је имао операцију на отвореном срцу после које се све искомпликовало, јер је у болници зарадио корону.

Пребацили су га у борску болницу и после неких две недеље он је завршио на интезивној нези где су се лекари борили за његов живот. Сестра и ја смо дошле овде у манастир Тумане да се помолимо за његово здравље, монаси су нам рекли да купимо једну мајцу коју ће да обуче тамо у болници.

Ми смо дошле крајем јануара,  помолили смо се за његово здравље, чак смо три пута чекале у реду да се помолимо. Пошто су наравно посете биле забрањене ипак је та мајца успела да нађе пут до мога оца и он је буквално после два дана од облачења те мајце дошао к себи. Сви параметри су почели да бивају бољи и преживео је неким чудом. Два месеца је био у болници јер је морао да се рехабилитује. Није имао мишићне функције, атрофирао је потпуно. Лекари који су чули да код њега долази медицинска сестра и да ради са њим физикалну терапију, чудили су се како је он уопште преживео, јер није било могуће да он преживи са таквом дијагнозом и таквим стањем у каквом је био. Зато што је имао операцију на отвореном срцу и још увек је био ровит од те операције, а задесила га је и корона. Тако да овога пута хоћу да кажем свима онима који верују да су чуда могућа и да заиста јесу.               
                                                                                                                                                                       

Јованка Миличевић из Бора