Уљем из кандила туманских Светитеља излечена болест коже на глави (18.06.2022.)

Уљем из кандила туманских Светитеља излечена болест коже на глави (18.06.2022.)

Желим да Вам испричам о исцељењу своје ћерке. Старија девојчица је од неке бактерије имала красту на глави као поморанџина кора која ју је сврбила, помало је и болела.  Доктори су рекли да ћемо се тога тешко решити, да се она шири, да на том месту отпада коса и да је уз разне креме и шампоне могуће залечити, али да остаје црвени печат и да после неког времена краста поново излази. Употребљавали смо све што је кожни лекар преписао: специјалан шампон, креме јутру и увече, али је било како су нам и рекли, уколико прође тада остане црвени печат, када поново изађе помера се буде већи и све тако у круг око годину дана.  

Решили смо да сви скупа одемо у манстир Тумане да се помолимо. На самом поласку почела је олуја толико јака да смо једва видели пут. Затим су почели проблеми са колима. Као да нас је нешто терало да одустанемо од пута, али нама та опција није долазила у обзир, решили смо да стигнемо где смо пошли и уз Божју помоћ стигли. Заиста не знам како смо стигли и докотрљали се до почетка паркинга. Оставили смо кола ту и отишли да се помолимо Светитељима.                                                                                                            

Чим смо ушли у кућу супруг је узео уље из Тумана и намазао детету ту раницу.  После неколико дана погледала сам јој главу. На моје изненађење она није ништа имала у коси. Као да никад ништа није ни било. Скоро две године је прошло од када смо је намазали уљем из Тумана, она чак нема ни црвенило, нити јој се више појавила краста, једноставно као да никада није имала обољење коже на глави. 

Оливера Јовановић из Крушевца