Молитвама Св. Зосима и Јакова смањен тумор (13.07.2022.)

Молитвама Св. Зосима и Јакова смањен тумор (13.07.2022.)

Почетак фебруара, снег. Водим маму на колоноскопију, има проблем са пробавом, дијагностикују тумор дебелог црева… шок за целу породицу… након скенера кажу да је мало већи, око 7.5 цм, али је на оперативном месту. Након шока, треба наћи мир и молити се свецима, да помогну… Пакујемо се, одлазимо у манастир Тумане, код игумана Димитрија и братије, да се молимо Св. Зосиму и Св. Јакову, да дају снагу да издржи и да се опорави, да преживи, све је неизвесно.

Мама први пут иде у Тумане, након литургије се моли свецима, братија се моли за њу… Полазимо кући, мама каже “као да ми је сав терет отишао из груди, сигурна сам да ће ово бити добро”, Након три недеље  уследила је операција, уређена је лапароскопски, а на изненађење свих нас, тумор који су извадили се смањио и био је 4 цм! 


Хвала Господу, хвала свим свецима, хвала нашим великим исцелитељима Св. Зосиму и Јакову, мама је добро, није имала додатне онколоске терапије и верујем да ће нас наши велики Свеци и даље чувати и давати снагу да превазиђемо свако искушење које дође пред нас!

др Данијела Настић Симовић, Крагујевац