Молитвом Светитеља заустављен карцином (3.06.2022.)

Молитвом Светитеља заустављен карцином (3.06.2022.)

Након пет година брака и три вантелесне (2 изгубљене трудноће) захваљујући драгом Богу добили ћерку прошле године, која је превремено рођена. Након три месеца боравка у болници, дошле смо кући. Беба је здрава и напредује, али је мени дијагностикован карцином дојке, врло агресиван. Након свих хемиотерапија, а пре операције, посетила сам Манастир са својим супругом. Тумор се осетно смањио након тога.

Прошле недеље сам имала обострану мастектомију дојке са реконструкцијом и јако сам се молила да ми пазушне жлезде буду чисте, да у њима нема карцинома, јер је то онда добар прогностички фактор. Прво сам добила потврду да су жлезде чисте. Не могу да Вам опишем ту захвалност коју сам тада осетила према Богу и Светитељима. Данас су ми јавили да је постигнут комплетан одговор на терапију, да карцинома није било у извађеном и анлизираном ткиву. Ова вест  показује да има спаса за мене, да Бог и тумански Светитељи желе да будем уз своју ћеркицу док одраста.

Сво време помазивала сам себе и ћеркицу уљем Светог Зосима и молила се. Кад год ми је било тешко, звала сам манастир и молила их да се помоле за моју породицу и мене. Једва чекам да посетим манастир са целом својом породицом. Од срца Вам свима хвала! Велики поздрав!          
                                                                                                                     

Слађана Капунац, Идвор