Исцељење мајке и сина молитвама Туманских Светитеља (7.05.2023.)

Исцељење мајке и сина молитвама Туманских Светитеља (7.05.2023.)

Ја сам Марија Стојановић из Јагодине и желим овим путем да посведочим исцељење које се догодило мом сину Лазару и мени. Лазар (14год.) је имао малу кризу свести у јуну (у школи) и страховиту повреду приликом пада са бицикле крајем јула 2022 год.
Након завршетка лечења, одлучили смо да посетимо Манастир Тумане у августу.


У септембру добијамо упут за КЦ Крагујевац код дечијег неуролога, због вишеструких повреда главе које је имао.
Докторка нам након првог прегледа заказује ЕЕГ главе 23.09.2022. Након снимања главе дете добија дијагнозу епилепсије. Уводи се терапија леком Casamidol/Lacomda. Лазару је у том тренутаку епилепсија била пета дијагноза.


Боловао је и од астме, дерматитиса, фапа синдрома, поремећаја бубрежног калцијума.


Супруг и ја као мајка, нисмо могли да верујемо да нам дете сада болује од eпилепсије. Пошто смо приликом посете Манастира Тумане купили уље, воду, капи за концентрацију, препарат за имунитет и икону Светог Зосима, ми крећемо да уводимо детету све то и свакодневно се молимо Туманским Светитељима.
Од тада креће сва наша "борба за истину" и даља приватна дијагностика о нашем трошку.


Обишли смо и клинику за Дечију неурологију и психијатрију клиничког центра Србије у Београду, затим Магнетну резонанцу радимо у приватној клиници у Београду, где добијамо извештај да са радиолошке стране на мозгу не постоји НИШТА што би изазвало Епилептични напад. 01.03.2023 год.уз поновљени ЕЕГ главе и неуролошки преглед др Димитријевић нам каже да дете НЕМА епилепсију и да смо у праву што нисмо давали терапију све то време. Чак нам доктор каже да је дијагноза "погрешна". Након тога, 29.03.2023 идемо на преглед и контролу код дечијег нефролога у Ћуприју, где нам после 8 година лечења, докторка Радисављевић, након ултразвучног прегледа и провере 24 сата урина каже, да дете НЕМА нити камена нити песка у бубрезима и да више не постоји Хиперкалциурија.


Контролу нам заказује тек за годину дана.


Астма се такође свела на "дечију астму" где је на спирометеији показано да је има у најмањем облику и од доктора пулмолога из Параћина добијамо охрабрујуће вести да ће астма нестати најкасније до 18-те године. Апро по свега горе наведеног, Тумански чудотворци су Лазару помогли, а ми им се захваљујемо и даље молимо.
Ја сам такође имала проблем. Доктори су ми причали да имам тромб, па онда тумор масног ткива, па на крају се не зна шта је јер су сви резултати били добри, а мени је било све лошије.
Онда сам одлучила да "узмем ствари у своје руке".

Муж ми је прво вече пре спавања, мазао уље из кандила Св. Зосима и Јакова и преспавала сам са иконом Св. Зосима која се налазила испод болног места на леђима. Ујутру ми је за 30% било боље, могла сам боље да дишем, бол је била мања, а "пут  на руци, којим је прошао евентуални тромб је почео да бледи" а био је огромна "модрица".
Увече смо поновили све то са св. уљем и иконом и друго јутро ја сам била 100% без болова. За сада сам хтела да поделим ова чуда са Вама и уједно да се захвалим Светима Зосиму и Јакову, као и свештенству манастира Тумане и да кажем, да ако је љубав према Господу јака, ако верујемо, треба да се молимо и да никада не одустајемо од молитве, јер се на крају чуда ипак дешавају!
Нека нам је на здравље и спасење свих нас.


И ако Бог да здравља, видећемо се ускоро у Манастиру Тумане.