Исцељени повређени зглобови на рукама (28.01.2023.)

Исцељени повређени зглобови на рукама (28.01.2023.)

Благодат Туманских Светитеља схватио сам као своју дужност да бих је посведочио, поделио са свима и да кажем: '''Верујте јер нам Бог помаже и сви наши свеци''. Уколико стварно верујемо.                                                                              

Пре пар година, око нове године повредио сам зглоб на руци. Пао сам целом тежином на степеник и задржао сам се руком. После месец дана на скијању повредио сам зглоб на другој руци.                                                                                                                                                                                            

Цео свој живот тренирам и тешко ми је пала та пауза од неколико месеци коју сам морао да направим због повреда руку. Пробао сам поново да кренем са тренингом, али од бола ни један једини склек нисам могао да урадим, а камоли нешто више.                                                                                                    

После неког времена отишао сам са девојком да обиђем манастир Тумане, како бих сазнао нешто од онога што још нисам знао о њему. Нашли смо се на вратима манастира баш у тренутку када је почела молитва за здравље и помолили смо се. Купио сам уље Светог Зосима и још неки сувенир. Вративши се кући почео сам да мажем уље на зглобове,  не толико редовно, некада сваки дан, а некада сваки други. Након две до три недеље зглобови су ми се скроз опоравили, као да никада нисам имао повреду. Хвала Светом Зосиму и Јакову.             
                                                                                 

Стефан Мијаиловић Београд