ДИРЉИВО ЧУДО ТУМАНСКИХ СВЕТИТЕЉА - Молитвама Светом Зосиму и Јакову, дете исцељено од карцинома (01.09.2023)

Помаже Бог,


Ја сам Ивана Марић из Београда.

Дошли смо данас да се захвалимо Светитељима и Богу. Ћерка Христина, дванаест година има, петог јуна сазнајемо изненада, Бог нас је послао код лекара због неке безазлене ситуације, стомак је болео, али сазнејемо да има карцином. Остала је у болници, кренула је биопсија, налази потврђују да има карцином лимфи, лимфо-хочкин. Почела је одмах са хемиотерапијом, добила је шест циклуса лечења, до Нове године. Први пут у Тумане долазимо 11. јуна, дан након њеног изласка из болнице, да се помолимо. Следећи пут долазимо 20.јула, када се и причестила. Тај дан смо провели пар сати овде. Када смо кренули кући, ћеркица се окренула на капији и рекла ми како ћемо доћи за два месеца, јер ће бити здрава, да се захвалимо Светитељима и Богу. Рекла сам јој да ћемо доћи, наравно.


И 21.августа када се и прослављају Свети Зосим и Јаков, она је имала контролни скенер, који се ради после другог циклуса, да они виде како је она одреаговала, да ли је излечење до 50 посто. Ако је до 50 посто, не би појачавали хемотерапију. То јутро кад смо кренули, рекла сам јој, данас те чувају Светитељи Тумански, не брини се. Помазали смо јој Свето уље, дали Свету водицу њихову, да попије. Сутрадан када смо били у болници, долази докторка и пита да ли смо гледали резултате. Рекла сам да јесмо, онолико колико се разумемо, бољи су. Одговара ми да нису бољи, већ да су одлични. Не знамо како је предивно одреаговала на терапију. Очекивали смо побољшање само до 50 посто, како се терапија не би појачала. Њој су се лимфе смањиле, чисте су и здраве.

Дете је одмах пожелело да дођемо и да се захвалимо Светитељима и Богу за њено исцељење.

Ми смо веровали, надали се и уздали у Бога да ће се све то бити лепо, да ће се излечити, али толико брзо, Слава Богу и хвала на свему!