Спасење од алергије по живот опсане (22.03.2023.)

Спасење од алергије по живот опсане (22.03.2023.)

Манастир Тумане посетила сам 2018. године за пресвлачење моштију Светог Јакова, затим прошле године за пресвлачење моштију Светог Зосима и оба пута осетила неописиву благодат светитеља.                                                                                                                                                          

Недавно сам сазнала да имам камен у бубрегу који се покренуо. Болове сам трпеле кући, све док ми на Крстовдан нису кренуле мучнине и дехидратација. Тада сам отишла на хитну где сам добила лекове за болове и упут за болницу. Са Ургентног су ме ипак вратили рекавши да нема места и да то ништа није страшно. Враћајући се кући у истим мукама позвала сам манастир Тумане и замолила да се помолите за мене. То вече мучнине су престале и спокојно сам заспала. Сутрадан без болова и мучнине отишла сам на ултразвук. Камен је био још ту.                                                                    

Затим  на празник Светог Јована поново ми крећу исте муке. Доктори су ми дали три различита лека за болове од којих сам на један не знајући била алергична. Одмах сам добила упут за болницу, са јаким болом у грудима и јако лошим ЕКГ-ом. У путу поново сам позвала манастир са истом молбом да се опет помолите за мене. Примљена сам хитно на кардиологију где сам почела да губим свест и да не осећам тело. Неколико доктора и сестара који су били око мене више нисам ни чула ни видела. Осећала сам да губим живот и онда се појавила јака светлост и лик Светог Зосима јасан као дан са још једним светитељем који се није јасно видео. Након тога ничега се више нисам сећала. Сутрадан сам се пробудила у болничкој соби. Доктори су рекли мојим родитељима и родбини да сам се само неким чудом извукла, а и камен се неким чудом истопио.                                                                                                                                                                                  

Слава и хвала Туманским Светитељима који су бдили нада мном и подарили ми нови живот.

Јелена Васић из Уба