После 11 година брака молитвом туманским Светитељима добили дете (12.05.2022.)

После 11 година брака молитвом туманским Светитељима добили дете (12.05.2022.)

Желимо поделити са Вама догађај за који верујемо да је дело светог Зосима и Јакова, а за нас дар који смо дуго чекали.


Супруга и ја смо побожни, трудимо се да будемо, постимо постове, у својој цркви стално одлазимо, причешћујемо се и често посећујемо манастире.

Лично верујемо да је Бог стално уз нас, јер смо пуно пута у одсудном тренутку добили изненадну помоћ, али оно што смо највише желели нисмо добили. Једанаест година брака се нисмо могли остварити као родитељи. Дугих једанаест година молитви, ишчекивања, разних контрола нису допринеле да добијемо дете, мада здравствени разлози за то у суштини нису постојали.

Слушајући о манастиру Тумане и о чудима туманских Светитеља одлучили смо да га посетимо и помолимо им се да нам помогну како би и ми постали родитељи. 11. новембра 2020. године долазимо у манастир. Обилазак манастира и молитва су на нас оставили веома пријатан утисак. На нашу радост 2. децембра 2020, после свега двадесетак дана од посете и молитве сазнајемо да је супруга трудна.

Ми смо коначно добили Искру, весело, здраво и лепо дете. Овај догађај, без икакве дилеме, нам говори да је то дело Господа, Светог Зосима и Јакова. 

Иван и Драгана Милорадовић из Ћуприје