Уљем из кандила туманских Светитеља и молитвом исцељена слабост крви (10.05.2022.)

Уљем из кандила туманских Светитеља и молитвом исцељена слабост крви (10.05.2022.)

Одлучио сам да ову причу подијелим са вама, јер свакодневно читам разна искуства људи који свједоче о моћима ове светиње.


Здравље моје баке задњих година се јако "урушило". Крв јој је почела да слаби и налази су били јако лоши. Често је морала да буде у Бањалучкој болници по десетак дана, где је примала разне терапије. Након тога здравље јој се поправљало, али убрзо је крв поново почела да слаби и све се враћало на исто. У марту ове године здравље јој се нагло погоршало и поново је морала у болницу. Доктори су нам рекли: '' Стање је јако лоше и нека јој је Бог у помоћи''. Тада сам се сјетио да имам кући уље из кандила Светог Зосима и Јакова. Послао сам јој у болницу и рекао да уљем помазује крст на челу, ујутру и увече и да се моли Светом Зосиму и Јакову. Ја сам се такође молио за њено здравље и за здравље своје читаве породице, што ми је и свакодневница.


Послије пар дана докторица је рекла да су јој налази добри и да иде на боље. Након седам дана нам је казала је да су резултати баш неочекивано добри. Бака је убрзо након тога дошла кући и сада је уреду. Вјерујем да је то због молитве и уља из кандила туманских Светитеља којим се помазивала. Даће Бог да дођемо до Тумана да се захвалимо и помолимо  Светом Зосиму и Јакову, за њено здравље и здравље свих нас.

Владо Михајловић, Петрово Брдо