Троструко исцељење молитвом Туманским Светитељима (23. 12. 2021)

Троструко исцељење молитвом Туманским Светитељима (23. 12. 2021)

Мој отац је био отписан од стране лекара у својој 75. години живота. Имао је рак простате, због чега је ишао на зрачење у Кладову. Тромбозу ноге која је била отечена и цијанотична – плава. Три године константно је носио уринарни катетер. Требао је ићи на операцију кука, али није могао  због пратећих дијагноза, јер би у супротном дошло до смртоносног исхода. Услед свих болести он је био непокретан, лежао је трпивши јаке болове.


После молитве, уља из кандила Светог Зосима и Јакова, воде са извора Светог Зосима, као и уља Светог Нектарија Егинског, све је као руком однешено.


Годину дана, у постељи непокретан, сваког јутра чим се пробуди, одмах би попио по три капи уља Светитеља и помазао у облику крста на оболелим местима. Он је то чинио са молитвом, а ми смо често долазили у Тумане да се помолимо јер живимо у близини манастира.
Коначно након годину дана он је устао из кревета. Канцера нема. Своје физиолошке потребе нормално обавља. Функционише без помоћи другог лица, сам хода уз помагала попут штапа или штака.
Молитве су подигле мог непокретног оца из кревета, кога су лекари отписали. Захваљујући молитвама драгом Господу Богу, Светом Зосиму, Светом Јакову, Светом Нектарију Егинском и Манастиру Тумане.


Зато немојте да вас спречи да одете и помолите им се без обзира колико сте удаљени од манастира Тумане. Само искрено верујте и молите им се . Тумански Светитељи свима помажу у исцељењу болести.

Глигоријевић Наташа из Божевца – Мало Црниће