Исцељење тумора хипофизе на дан пресвлачења моштију Светог Зосима (21.08.2022.)

Исцељење тумора хипофизе на дан пресвлачења моштију Светог Зосима (21.08.2022.)

Зовем се Милена и само сам један од сведока да је Бог велики и милостив. Почетком јануара 2022, добијам ненормалне главобоље са прекидом вида у неким моментима. Из Хитне службе у Лесковцу упућују ме Ургентном центру у коме сам провела целу ноћ под терапијама. Пошто болови нису престајали упућују ме прво на скенер где откривају да имам промене на мозгу у виду цисте на левој страни главе, затим на хитну магнетну резонанцу главе где ми је дијагностикован тумор хипофизе величине 10,5 мм. Одмах ме упућују за Београд, ту сам прошла преглед неурохирурга, затим ендокринолога где сам била на испитивању пет дана да би ме послали опет код неурохируга ради заказивања операције главе.

                                                                       

Божији  благослов ме упућује ка манастиру у Тумане у коме 4. јуна проводим целу ноћ. Ту у Туману донела  сам сву своју бол и сву муку молићи се Светом Зосиму и Јакову да ме Бог помилује грешну и исцели од опаке болести. При самом уласку у мамастир сузе крећу саме, сливају ми се низ лице, реку суза смењују нека чудна осећања мира, потребе да плачем и да се молим са жељом за исцељење. Након  безброј проливених суза и изречених молитви спустила сам главу на кивот Светога Зосима и Јакова. Целивајући их тражила опроштај грехова које учиних свесно или несвесно.                                                                                                                                                                              

5. јуна на дан пресвлачења моштију Светог Зосима била сам на молитви  и вратила кући ради припреме за операцију. Одлазим на магнетну резонанцу,  на истом апарату  - исти доктор гледајући резултате са великом неверицом, просто не верујући у оно што види казао је: '' Тумора нема''. Поново ме  упућују  за Београд. Упоређујући резултате, такође са неверицом, доктор је казао:'' Па ово је невероватно, ово је супер. Нема потребе за операцијом, ово је сада све у реду чак нема потребе за икаквом контролом''                                                                                                                  

Знала сам одмах да је ово само још једно велико чудо. Хвала Светом Зосиму и Јакову.

Милена Ранђеловић из села Јашуња код Лесковца