Двоструко исцељење (13.01.2023.)

Двоструко исцељење (13.01.2023.)

Доктори ми 2021. саопштавају да су моји јајници и материца уништени и да се мора вадити све. Одлазим на операцију и одмах зовем манастир Тумане. На дан моје операције одржана је молитва за моје спасење.                                                                                                                                                      

После операције доктор долази код мене и саопштава ми: "Операција је успешно одрађена, одстрањено је пола јајника. Вас је само чудо спасло, ништа друго!  Ви сте нешто са чиме се до сада нисмо сусретали''. Никако нису могли да схвате шта се десило за само пар сати. Одмах сам знала да су Свети Зосим и Свети Јаков услишили моју молитву и молитву монаха.
                                                                                                                                                               

Тиме моје муке не престају. 17.12.2022, ради ми се хитна операција дебелог црева које се замрсило. Операција успева одлично, али сутрадан када сам устала из мене је изашла локва крви Да напоменем, опет су се за мене пар дана читале молитве у Манастиру Туману.                                                                        

Чекали су се резултати и слутило на најгоре, али је и овога пута моја вера и молитве су услишене! Излазим кући сва емотивно уништена, намучена и напаћена.                                                                                                                                    

Од 21.12.2022 сваки дан постаје ми тежак, константни болови, исцрпљеност, нисам ни воду пила, нити јела, али моја вера и моја молитва су у мени биле нон – стоп. Мислила сам да ми је крај, због болова који су били несношљиви и тоталне изнемоглости. У тим тешким тренуцима, у очају, у једном тренутуку  током молитве казала сам:'' Узмите ме, или ми дајте здравља и снаге да станем на ноге''. Сваког дана сам помазивала стомак уљем из Тумана.                                                                                                                              

Моја молитва је и овог пута била услишена и ја немам више тих болова и добила сам снагу. Осећам се чаробно, не могу вам ни описати колико сам срећна ... само Вам могу казати да ме мој дух води кроз шуму до исписнице и Свети Јаков ми је пред очима и као да га пратим кроз ту сву шуму...Јуче је био мој први дан без болова, по први пут од толико дана јела и пила.             
                                                     

Сузана Станојевић из Аустије