Исцељење тумора дојке (22.08.2022.)

Помаже Бог, ја сам Зорица Радановић порјеклом из Гламоча, тренутно живим у Мркоњићу и повремено боравим у Линцу, Аустрија. Желим са осталим вјерницима да подјелим своје дивно искуство везано за манастир Тумане, Светог Зосима и Светог Јајкова.

Од малих ногу мајка и отац су ме учили да вјерујем у Бога и никада нисам живела на неком путу да ми је фалило вјере, али тек када сам ово доживјела, заклела сам се Богу да ћу постити срједе и петке, да ћу своју дјецу васпитавати још више у вјери. Дошла сам директно у манастир Тумане да се поклоним моштима и да сви знају колко је Бог велик. Наиме, прије осам година имала сам велике проблеме са здрављем. На дојци су ми пронашли туморе и операцијом одстранили део дојке. После тога сам контролисала на шест мјесеци, па на годину дана. Прошле године на мој рођендан добила сам нјеке промене и болове и отишла сам на контролу. Доктор ми је рекао да имам нешто и да морамо на даље претраге.

Тада сам се помолила Богу да ме спаси, јер имам три дјевојчице да своју дјецу изведем на прави пут, шта би оне без мене. Игром случајности моја комшиница била је  у Туману и даривала бочицу са уљем Светог Зосима и Јакова и рекла: ''Ево комшинице мажи, неће ти шкодити може само да ти помогне''. Док сам чекала на даље претраге ја сам постила, био Божићни пост, молила се Богу и само то уље мазала. Да би тад на тој контроли доктор рекао: '' Ви немате ништа. Овде више не видимо ништа. Ви сте здрави и све је чисто, никакве промене све је у реду''. Онда сам отишла да се причестим у нашу цркву  у Линцу. Ту сам исповедила шта је било, нашта ми је свештеник реко да напишем једно писмо па ће  то послат у Тумане да то они објаве.

Нашта сам рекла, не оче ја сам се зарекла кад ми Бог да прву прилику  да могу да се организујем са својом породицом, отићи ћу лично да се помолим Светитељима и да то испричам.