Исцељење полипа (14.05.2022.)

Исцељење полипа (14.05.2022.)

12.11.2020, гинеколог  ми константује ендометријални полип – бенигну туморску формацију на унутрашњем слоју материце. Предложио ми је операцију, али ја нисам хтела да се оперишем. Следеће године отишла сам да се исконтролишем. Стање је било знатно озбиљније, полип се много увећао и опет ми је гинеколог предложио операцију, али овог пута хитну.  Нисам пристала, јер сам више веровала у Светитеље него у лекаре.

Помазивала сам сe уљем туманских Светитеља, пила освећену воду са извора Светог Зосима и молила се сваког дана. У међувремену, моја пријатељица долазили два пута у манастир Тумане и уписује ме за читање молитве за здравље. Затим ми доноси уље, капи и воду из Острога и то уједно користим настављаујући да се молим Светитељима.

У марту ове године на контроли код своје докторке тражим преглед ултразуком. Приликом прегледа је питам: '' Да ли има нешто''? Њен одговор је био:'' Нема ништа. Нема никакавог полипа,  све је уреду''. Скакала сам од среће! Захвална сам Светом  Зосиму, Светом Јакову и Светом  Василију Острошком.

Даће Бог ускоро да дођем и заблагодарим Светитељима што су услишили моју молитву.

 Марија Пејковић из Карагујевца