Након седам година благословени породом молећи се у Туману (19.07.2022.)

Након седам година благословени породом молећи се у Туману (19.07.2022.)

Упознала сам Кристофера 2015, он је Немац, али воли Србију наш народ и наше обичаје. Обоје смо желели децу, нажалост два пута је дошло до спонтаног побачаја и поред тога што је са медицинске стране код нас све било у реду. Године су пролазиле и ми смо се питали да ли ћемо икада постати родитељи.                                                                                                                                                               

Србију смо дошли 2021. године  због преласка Кристофера, који је иначе био евангелист, у православну веру. Тада нам је моја мајка испричала да се у манастиру Тумане дешавају чуда и да би обавезно требали отићи тамо да се помолимо Богу и Светитељима за пород. Дошли смо у Тумане септембра 2021, не знајући ништа о манастиру и шта нас тамо чека, али тачно на време када је била молитва за парове без деце.                                                                                                                                                  

Не могу  Вам описати какав сам осећај имала... сузе су ми кренуле од неке непознате радости која је била у мени. Вратили смо се за Немачку и 19. октобра сам Јоаникију (крштено име Кристофера) послала поруку на послу да сам остала у другом стању. Тада сам била убеђена да је то Божији благослов измољен у Туману. 11. Јуна 2022. године родио се наш син Лука.

Снежана Тошковић, живим у Ханау близу Франкфурта