Светитељи помогли у исцељењу дечаку (19.07.2023.)

Светитељи помогли у исцељењу дечаку (19.07.2023.)

Дошао је дан да и ја посведочим о чуду које се код нас десило. Наиме мом сину Илији који сада има 4 године је након месец дана од рођења утврђено да има отворен дуктус на срцу, уследило је комплетно испитивање.

У месец дана након његовог првог рођендана су нам рекли да дете има синдром који нема нико у Србији, само 200 људи на свету (највише се одражава на говор и изазива менталну ретардацију), птозу капака, дуктус на срцу, успорен развој, малформитет на левој страни мозга, цисту на мозгу. Дете за сво то време не говори. Када је напунио 2 године и 2 месеца решили смо да одемо у манастир Тумане. Целивали смо мошти светитеља и присуствовали молитви за здравље. После 15ак дана смо први пут чули речи нашег сина. Уследиле су операције срца, капака, 3 крајника. Недавно је еег снимак показао да дете има епилепсију иако нападе никада није имао. Његов развој је још увек успорен, комуницира али највише на питања, максимум 3 речи.... Пре неких 2 месеца сам позвала манастир, оставила дететове податке, речено ми је да ће се детету читати молитве 40 дана. После неколико дана, ја сам ипак решила да поново одемо у Манастир Тумане, целивали смо  мошти светитеља, оставили прилог и присуствовали молитви за здравље.

После само неколико дана је наш син почео да прича приче, пева, игра.... То су сада  већ реченице и врло смислени и мудри одговори.
Захвални смо Светитељима Јакову и Зосиму, Господу Богу и Свештеницима манастира Тумане.

С вером у Господа Бога, ускоро ћемо поново посетити манастир.

 

Родитељи Илије Станковић, Љиљана и Милутин, Лазаревац