Молитвама Св. Зосима и Јакова продисала својим плућима (24.07.2022.)

Молитвама Св. Зосима и Јакова продисала својим плућима (24.07.2022.)

Помаже Бог оче Димитрије.

Моје име је Јана Раичић, из Јагодине сам и желим да изнесем чудо које се мојој породици десило крајем прошле године захваљујући Богу и Светима Зосиму и Јакову Туманским. Прошле године мајка је тешко оболела од короне, била је и асматичар. У болницу је примљена у јако лошем стању, без великих шанси да преживи јер су јој оба плућна крила радила само по четвртину својих капацитета. Убрзо је прикључена на респиратор.

Мени и брату саопштавају да се припремимо за најгоре и да је шанса да ће преживети равна нули. Међутим, након присуства на заједничкој молитви у манастиру Тумане и након што смо јој преко лекара који је наш пријатељ дали иконицу Пресвете мајке Божије која је купљена у манастиру Тумане, истог јутра стање јој се променило она је продисала својим плућима и респиратор није био више потребан. (Имамо снимак на пријему у болницу где се види колико је лоше стање било и снимак који смо сада урадили).

Мама је сада 10 месеци након респиратора здрава жена, која чак више нема ни астму коју је имала, нема никакве последице од свега што је преживела и сви лекари којима смо причали ово сложили су се да је то само Божија воља учинила, јер су они учинили све што су могли, али су били немоћни.

Слава Богу и хвала.