Исцељење шестогодишње девојчице од тумора бубрега са метастазама по целом телу (16.04.2022.)

ДИРЉИВО ЧУДО СВЕТИТЕЉА

Исцељење шестогодишње девојчице од тумора бубрега са метастазама по целом телу (16.04.2022)

Јуна месеца прошле године сазнајемо да наша ћерка у својој шестој година има опаку болест – Wilmsov  тумор бубрега који је у IV задњем стадијуму, са метастазама на оба плућна крила и целом абдомену. Тумор је почео да цури и да удара на бешику. Доктори су нам рекли да операцију неће издржати. Одмах смо се обратили за помоћ свом свештенику у Љубљани, оцу Александру, који нам је рекао: '' Мајко, само у Тумане''.

Викторија је била у јако лошем стању када смо дошли јула месеца. Тај рај... смирај душе, коју човек осети у Туману је нешто неописиво. Чим смо стигли пред манастир дете је живнуло, као да јој није ништа, чак је почела и да једе. Када је у манастиру пољубила кивот Светог Зосима и Светог Јакова почела је да вришти: '' Мама мој стомак'' Издржи Викторија – говорила сам јој, још мало издржи, знала сам да се нешто дешава и да она тако осећа исцељење.

Касније је из ње изашло нешто неописиво. Знали смо да је то добар знак. Вратили смо се у Словенију. Када би нам лекари рекли да ће прогнозе бити лоше што се тиче болести, ја сам увек имала осмех, неки глас ми је говорио да ће све бити добро. Њени ЦТ налази су били чудо Божије. Лекари су у чуду гледајући налаз питали: '' Мајко, шта сте радили''?

По други пут смо у Тумане дошли августа. Тада су се све метастазе знатно смањиле и на седмом зрачењу у новембру на дан Светог Нектарија 22. новембра 2021, рекли су нам да метастаза нема, да су све негативне, нису активне и да се зрачење прекида. Захваљујући туманским Светитељима наша Викторија је сада добро, нема више ни хемиотерапија. Данас смо дошли да се захвалимо Светитељима на исцељењу наше ћерке.

 Подгорац Анђелина, Словенија