Избављена од смрти молитвама Туманских Светитеља (07.08.2023.)

Избављена од смрти молитвама Туманских Светитеља (07.08.2023.)

Не знам како да почнем своју причу, своје сведочење о чуду.... Да чуду, јер ми је доктор рекао да се 99.9 посто се умире од руптуре трбушне аорте. Поготово ако је то некоме пукло дан два раније пре него су установили. Реч је о мојој мајци Данки Рудаков. Одведена је доктору 27.07 под јаким боловима на УЗ је приказано да аорта само што није пукла. Била је дужине 58, а ширине 8. Доктор ког ћу покушати да тужим, послао је моју мајку кући и рекао да чека понедељак па да оде код свог изабраног лекара.

Наравно знала сам и осећала да нешто не ваља и мајку сам одвела сутрадан око 13ч у шабачку болницу поново и захтевала да се шаље за Београд, што су урадили након 4 сата чекања у ходнику, али отом потом Бога има. За њено стање кажу да је као бомба у телу. Неко сам ко верује у чуда и нама се десило. Моја мајка је преживела нико не зна како, али ја знам, уз моје молитве  Светом Зосиму и Светом Јаков.

Моја мајка се опоравља у болници и надам се да ће ових дана изаћи кући. Молила сам се уз бројаницу из манастира Тумана и уз платно од одежде Светога Зосима Туманског Чудотворца,  а мајци сам при одласку у новчаник ставила платно од Одежде Светога Јакова . Овим путем желим да сви знају да чуда постоје. СЛАВА И ХВАЛА БОГУ И СВЕТИТЕЉИМА .

АМИН 

Рудаков Радица, Глушци-Богатић