Беба исцељена молитвама Туманских Светитеља (18.08.2023.)

Беба исцељена молитвама Туманских Светитеља (18.08.2023.)

Добар дан, помаже Бог.

Желим да напишем наше сведочење. 27.06.2022. сазнајем да сам трудна. Одмакла трудноћа, за коју нисам имала симптома, самим тим каскам са неким почетним анализама. Шаљу нас на неке додатне анализе, које нису безбедне за бебу, уз речи можете а и не морате, јер су параметри на граници. Одбијам да урадим и у међувремену контактирам манастир Тумане.

Нисам могла да одем, али сам замолила да се у молитвама помоле и за моју бебу. Беба рођена жива и здрава. Али, проблеми са плућима крећу и трају. Завршимо у болници 20 дана. Стално сам се молила Св Зосиму и Јакову. Изађемо и опет контактирам манастир да се у молитвама моле и за нашу Петру. Сваки преглед је и даље постојао налаз на плућима. Сестра одлучи да оде, понесе бебин бодић који је прислонила и помолила се за здравље бебе. Доноси бодић од ког се не одвајамо, иконицу са платном.

Стално се молим. Данас 18.08.2023. након месец дана налаз је коначно чист. Бог је велики, и све види. Хвала свима који су наше име споменули у молитвама, планирамо и ми одлазак у манастир да се захвалимо на здрављу.

Дијана Пљуцо, Ветерник