Исцељење 15 година дугог полупарализованог врата (28.08.2023.)

Исцељење 15 година дугог полупарализованог врата (28.08.2023.)

Благословени,

Ја бих као лекар специјалиста да посведочим о чудесном исцељењу мог 15 година полупарализованог врата, захваљујући Богу и Светитељима Туманским Зосиму и Јакову.
Након терапије струјом у приватној ординацији 02.08.2008. мој врат остаје у полупарализованог стању и примају ме на Клинику за неурологију. Након отпуста сам спавала седећи, поред свога другорођенога сина од 2 месеца. Креће моја 15 годишња потрага за излечење свим могућим домаћим и страним медицинским средствима и приступима, уз мало помака, али потпуно безуспешна. Готово да сам се помирила да ћу таква остати до краја живота (лежање могуће само на десној страни, а при лежању на леђа или покушају да се спустим на лево долазило је до губитка свести услед укљештења повређеног нерва). У међувремену сам вољом Божијом у потпуности исцељена од карцинома грлића материце (окренувши се вери и уз две операције).

Чувши за Манастир Тумане, велика ми је жеља била да га посетим, али сам дубоко веровала да ће то Бог удесити баш онда када треба. На Ускрс 2021. на инсистирање мога супруга, са децом долазимо у Тумане. Из само Богу и Светитељима Туманским знаним разлозима, ја улазим, молим се и излазим и поново се враћам три пута у Манастир. На празник Светог ЗОСИМА и ЈАКОВА 21.08.2022. године почињем да  помазујем уљем из кандила врат и узимам освећену воду са извора Св.Зосима. Након годину дана од коришћења, а 15 година парализе, на дан оданија Преображења Господњег 26.08.2023. без икаквих тегоба легла сам и на леву страну и на леђа и остала тако у вери да лежим захвална Богу и Светитељима Туманским Зосиму и Јакову.

Себи сам заветовала да ћу ако се чудесно излечим (јер је медицина од мене буквално дигла рука, а ја сам лекар специјалиста) и ја сведочити о Божијем излечењу уз помоћ Светитеља Туманских, што овим путем и чиним.

Са поштовањем
др спец. Наташа Илић Тијанић, Ниш