Успешан компликовани порођај молитвама Туманским Чудотворцима  (3.05.2023.)

Успешан компликовани порођај молитвама Туманским Чудотворцима  (3.05.2023.)

Већ дуго времена желим да се јавим и посвједочим о чуду и милости којом су нас обрадовали Тумански Светитељи. Наиме, моја четврта трудноћа завршила се хитним царским резом, у тридест петој недељи и ако је до тада било све у реду.   


То јутро, када сам кренула у болницу имала сам уље из манастира Тумане и помазала сам стомак  у облику крста. Због немара доктора који није урадио налазе на вријеме, нека бактерија се "одомаћила" у организму у последњем тромесечју трудноће. Мени је пукао водењак и пошто су претпостављали да се плућа нису развила до краја и да дијете неће моћи да дише самостално, разматрали су опцију да ме шаљу у већи центар, Док сам чекала шта ће на хитном конзилијуму да одлуче за мене и бебу, тј. да ли ће се усудити да ураде царски или ће ме слати у неки већи центар. Осим Господу, молила сам се и Светом Зосиму и Јакову. Након сат времена чекања. Одлучили су ипак да ме породе хитним царским резом у нашој болници.


Наш бебан се рађа са 2380 гр и на сво изненађење доктора здрав без икаквих компликација. У болници смо остали 10. дана, јер су га пратили љекари, али он није имао никаквих компликација, иако се то очекивало скоро сваки моменат. Данас захваљујући самом Господу и Тманским Чудотворцима наш Милутин који има 16. месеци је здрав дечак.

Јелена Проле, Брчко