Молитва Туманским  светитељима избегнута тешка операција (12.05.2023.)

Молитва Туманским  светитељима избегнута тешка операција (12.05.2023.)

Новембра 2022. године током учествовања у кошаркашкој утакмици мој син је задобио тешку повреду колена и коленске везе. Пребачен је хитно у болницу, ураћено је све потребно за санирање повреде али и поред тога био је дуго на штакама и боловању. Јануара 2023. године урађено је потребно испитивање и прегледи. Лекари су рекли да је неопходна операција и заказали су је за 11. мај 2023. године. У међувремену сам чула за манастир Туман и Светитеље Зосима и Јакова, и многа исцељења која се дешавају у Туману јаком вером и молитвом.


Пре заказане операције 9. маја, позвала сам Манастир како би се монаси помолили за оздрављење мог сина. Монах ми је рекао да се и ми молимо и да ће уз Божију помоћ и молитвом Светитељима Туманским све бити добро. Ја сам као свака мајка била у молитви и мислима са сином и целом екипом лекара која је требала да обави ову операцију за коју су рекли да је тешка и ће трајати око 4 сата. 11. маја 2023. године око 11 сати син ме зове ме и каже: "Мама не треба операција, све је у реду".


Одмах сам рекла сину "Иди у Цркву, захвали се Господу и Светитељима Туманским, тебе су вера у Господа и  Туманске светитеље, љубав мајке која је понизно и сузно молила за сина и молитва монаха у Манастиру исцелила.

Нека вас све чува драги Господ братијо у Манастиру Туман. Није важно које си вере, ако верујеш и молиш се из срца чуда се дешавају.
Доћи ћемо у Манастир Туман да се захвалимо Господу и Туманским Светитељима за услишене молитве и исцељење које су подарили мом сину.

Дарја Бајић   
из Ајдовчине, Словенија.