Молитвама Светих добила здравствени бољитак (01.11.2023.)

Молитвама Светих добила здравствени бољитак (01.11.2023.)

Помаже Бог, ја Сам Нада Момић из Апатина.

Желела сам да са свима поделим моје искуство.

Прошле године сам била у манастиру Тумане.Тога дана била је литургија а мало касније читало се много лепих молитви, срце ми је подрхтавало од узбуђења од среће.Ишла сам неколико пута код моштију Зосима и Јакова. Не може се то све описати, треба доћи и све то доживети.У аутобусу наш свештеник нам је казао: Можда сте очекивали неко чудо, можда ће се десити можда неће али знајте после оволико лепих молитви и благослова идемо кући сигурно као бољи људи.Нека енергија се скупила а срце пуно неке љубави да бих могла да загрлим цео свет.

Имала сам здравствених проблема и због тога сам дошла у Манастир.У једном тренутку  сам схватила да се баш добро осећам. Имала сам неких проблема и потешкоћа са кичмом, колено десно ми се окоштавало и на десном стопалу имала сам петни трн. Ишла сам код ортопеда ишла сам у бању али проблем се мој није решио.Међутим кад сам се вратила из манастира  осетила сам да ми је кичма боље не боли ме ни горњи део кичме ни лумбални део.

Хвала Драгом Богу и Божијим угодницима и светитељима Јакову и Зосиму ја сам се уз њихову помоћ исцелила више немам тегоба којих сам имала. Слава Богу !