Молитвама Светог Зосима и Јакова исцељен тумор на плућима (12.07.2023.)

Зовем се Борис Шарчевић и долазим из околине Суботице. Био сам оперисан пре две ипо године. После те операције, прошле године у децембру пронашли су ми тумор на плућима и одмах су ми заказали операцију у Сремској Каменици.

Отишао сам тамо и био два дана, због припреме за операцију, а моји родитељи су у међувремену звали Манастир Тумане и тражили да се моле за мене и  мој опоравак. Уз Ваше молитве десило се чудо, ја се сада осећам много боље, а то што се десило сматрам Божијом вољом. Сви прегледи су били указивали на тумор, а дан пред операцију доктор није могао доћи јер је имао смртни случај. Након тога дошао је други лекар и моје операција је била померена за сат времена, и у том периоду су ми извршили још пар додатних анализа и дали ми имуно терапију да би ми организам мало ојачао.

После сат времена на снимцима су ми рекли да ће ми одложити операцију за други дан и од тада је све пошло на боље. Пустили су ме из болнице да бих могао сваких две недеље ићи на контроле, кад год сам отишао на преглед лекари су остали у чуду, а хирурзи су свакако то хтели да отклоне. Прошло је 6 месеци од тада и ја се осећам много добро. Од два тумора остао је један у много малим размерама.

За недељу дана идем да контролу, и молим се Богу да ће све бити како треба.

Захвалан сам Богу за све!