Исцељење карцинома са метастазама (03.04.2022.) 

Хтео сам да поделим своје животно искуство у вези чуда манастира Тумане. Прошле године 16. априла, оперисао сам злоћудни карцином ''Меркел'', који је био у метастази. Лекари су отклонили 60 – 70 процента карцинома, а за остало су ми рекли: ''Остаје нам само да се молимо Господу Богу... нека Вам је Бог у помоћи ''. Мимо свих терапија на које сам ишао код лекара, долазио сам у манастир Тумане и молио се Светом Зосиму и  Јакову за исцељење.

Три пута сам био и сваки пут ми је било све боље. Лакше сам подносио све те терапије и много сам се боље осећао. Пошто је то био карцином у метастази, који се много брзо ширио лекари су  хтели да се брзо нешто одради, јер ми није преостало дуго да живим.

Након задњег, тог трећег доласка, имао сам заказано снимање на ПЕТ/ ЦТскенеру, који означава сваки детаљ карцинома где год га има у организму. После снимања, лекар ми је саопштио резултате скенара, казао је: '' Карцином у вашем телу више не постоји''. Захвалан сам Светом Зосиму и Јакову на исцељењу и пожелео бих да сви верници дођу, да посете манастир Тумане и да се исцеле као и ја.

Дејан Максимовић из Велике Крсне код Младеновца