Двоструко исцељење уљем из кандила Светог Зосима и Јакова (26.09.2021)

Двоструко исцељење уљем из кандила Светог Зосима и Јакова (26.09.2021)
Желео бих да поделим своје искуство са освештаним уљем из кандила Светитеља Манастира Тумане.
Мој отац, Момчило Арсић је дугогодишњи трансфузионо зависни пацијент. Лечење се састоји у примању две дозе крви на сваких 20 дана и одмах након тога га отпуштају кући. 02.08.2021 пада кући и због ниског хемоглобина и отока леве руке завршава на лечењу у Крушевачкој болници где му се стање погоршава, појављује му се оток и инфекција леве ноге од стопала до колена. Инфекција и оток нису се повлачили и поред антибиотика 19 дана. Неколико дана пре изласка из болнице, почео сам да му помазујем ногу и чело уљем из Манастира Тумане и убрзо приметио побољшање.
Дан пре изласка из болнице, докторка ми је рекла да се нешто чудно дешава са његовим срцем и да га мора задржати ради испитивања ( мој отац је имао 2. инфаркта и има и апсолутне аритмије неколико година уназад ) и да она не схвата како је срце почело да му ради потпуно нормално, без иједне аритмије.
Из Болнице је пуштен без икакве терапије и поред тога што му је нога и даље била под инфекцијом и отоком.
По доласку кући, наставио сам да му помазујем ногу уљем из Манастира Тумане. Након неколико дана, инфекција и оток су потпуно нестали.
Овим путем желим да се захвалим Светом Зосиму и Светом Јакову на свему што су помогли и даље помажу мом оцу Момчилу и нашој породици.
С поштовањем,
Слободан Арсић, Коњух, Крушевац