Након пет година детету смањен холестерол (6.07.2022.)

Након пет година детету смањен холестерол (6.07.2022.)
Пише Вам јако захвална и срећна мајка. Мој син је од своје шесте године имао повишен холестерол који је био знатно изнад горње границе и кретао се до 7 mmol/l и није се враћао у нормалне вредности пуних пет година.
Пошли смо породично да обиђемо Ђердап и не знајући да је манастир Тумане у близини Голубца. Свраттили смо чисто да видимо чувени манастир, мада се не може казати да је наш долазак био случајан. Од тада сам два пута сањала Светог Јакова и Зосима и била обузета неким чудним осећањем. Дошли смо опет у Тумане и бивамо присутни на молитви за здравље, тада исплаках море суза не знајући ни сама зашто.
Убрзо сам сазнала и зашто, такође да не може може бити случајност то да и ако смо кренули на другу страну нас Бог доведе у Тумане и заувек промени нешто у нашим животима. Након само два доласка, помазивањем светог уља, држањем испод јастука иконице са одеждом Светитеља, уз молитву и веру десило се чудо. Нашем једанаестогодишњем сину на контроли након повратка из манастира резултат холестерола био је 4 mmol/l, што годинама нисмо доживели. Доктори се чуде како је холестерол спао за тако кратко време, али ја знам зашто.
Због молитви Богу и Његовим Светитељима. Треба захвалити Богу наклоном до земље сваког Божијег дана. Бога сада славимо још и више него ли пре. Само нека је здравља. Ето,то је све истина што сам рекла.
Илић Дивна из Обреновца