Молитвама Светих, двоструко чудо у породици Станојевић (18.07.2023.)

Молитвама Светих, двоструко чудо у породици Станојевић (18.07.2023.)

Помаже Бог, ми смо Славиша и Тина Станојевић и долазимо из места Пудараца (општина Гроцка). Желели смо да посведочимо оно што се нама догодило у Манастиру Туману.

Наиме, наша ћерка Анастасија имала је проблем са затвором пуних два месеца. Ишли смо лекарима, али по њиховим анализама све је било у реду. Отишли смо у Манастир Тумане и били на молитви за здравље. Када смо се вратили кући, моја ћерка је сама тражила да иде на столицу и од тада је све било у реду. Наша прича се наставља, јер супруга и ја поред наше троје деце нисмо могли више имати деце. Радили смо све анализе и ускоро добијамо резултате да је све у реду.

Нажалост, и поред више покушаја да добијемо дете остајали смо у великој тузи. Опет смо дошли у Манастир Тумане, и усрдно се помолили Светитељима да нам подаре дете, и да се остваримо и по четврти пут као родитељи. Убрзо после тога, супруга остаје у другом стању и хвала Богу трудноћа је текла у најбољем реду. После 9. месеци нама се родио син и у знак захвалности подарили смо му име Јаков, по Светом Јакову Туманском.

Хвала Богу и Светитељима на дару који су нам подарили.