Молитвама Светих Зосима и Јакова беба исцељена од сепсе (06.08.2023.)

Молитвама Светих Зосима и Јакова беба исцељена од сепсе (06.08.2023.)

Зовем се Александар Мехмедовић и долазим из Београда.

Трећег новембра 2017. године се родила  моја ћерка Ирина, потпуно здрава и права. После неких десетак дана је дошло до компликације у породилишту и супруга је обавештена да ћерка има сепсу. Тринаестог новембра је пребачена у Институт за мајку и дете, где је исте ноћи оперисана.

Тада су нам рекли да ће морати да прима терапију као за одрасле, 21 дан по 24 сата дневно, па ако успе, успело је, ако не, могли би да је изгубимо. У том периоду долазимо у манастир Тумане, ја, мој таст и моја ташта. Игуман, отац Димитрије је очитао молитву  и рекао ми да се ништа не бринем и том приликом ми је дао уље из кандила, крстић и делић одежде Светитеља.

Рекао ми је да је са уљем помазујемо сваки дан, а да делић одежде и крстић ставимо под њен јастук у болници. Све сам тако  урадио и од тада све креће на боље. Она сад има пет година, жива, здрава и без икаквих проблема, нити последица на нози на којој је била операција због сепсе.

Захвалио бих се манастиру Тумане, братији, што су ме тад примили и очитали молитву. Највећа захвалност Светитељима Туманским.

Моја супруга и њени родитељи су из овог краја и ми и дан данас долазимо редовно у манастир Тумане, захвални од срца на исцељењу наше Ирине.