Молитвама Светих Зосима и Јакова благословени породом (22.09.2023.)

Добар дан. Ми смо Игор и Данијела Бојковић, а ово је Софија. Долазили смо у манастир и молили се да добијемо дете, присуствовали смо молитви за пород. Добили смо Софију, али порођај је био тежак, остала је без кисеоника и налазила се у критичном стању. Седам дана након њеног рођења долазимо у манастир на молитву, био је празник Мале Госпојине да се помолимо за здравље. После молитве, при поласку кући, позвали смо да питамо како је она и добијамо одговор да је беба добро, да се опоравља и да мајка може да дође у болницу и да буде са њом. У манастиру смо узели уље и освећену водицу, као и освештани пешкир манастира Тумане.

Понела сам га у болницу и то вече сам са њим покрила њу. Иначе, она је била модра, али јутро након што сам је покрила, њој је кожа била другачија и доктор је био изненађен и питао ме шта се десило.

Верујемо да је то због наших молитви и помоћи Св. Зосима и Јакова. Данас смо дошли да се захвалимо Светитељима Зосиму и Јакову, Софија је напунила годину дана и она је сасвим добро, били смо на контроли, доктори су задовољни и више нема контрола.