Беба исцељена од тумора нервног ткива (06.08.2023.)

Добар дан, ја сам Игор Тодоровић и долазим из Ниша. Били смо у ситуацији да се беба разболела у четвртом месецу живота, да је откривено да болује од неуробластома. Прво што смо решили је да се приклонимо Богу и да дамо све од себе како би са вером помогли нашем детету.

Чињеница да дете болује од карцинома је била застрашујућа, али смо се упутили пут Тумана и дете смо доводили у два наврата,  а били смо и више пута сами. Дете смо приносили моштима Св. Зосима и Св. Јакова. Након даљег лечења смо приметили да тумор мирује, није напредовао тако брзо.  

У једном тренутку лекари одлучују да дете  треба да се оперише. Дете је оперисано и оперативни ток је кренуо добро. Узета је биопсија тумора и коштана срж,  а након недељу дана од операције, професор нас је контактирао и рекао да морамо хитно да се јавимо на дечју клинику у Београду, где смо сутрадан дошли. Урађене су поново све анализе,  а чињеница је била да је тумор био јако опасан по дете и да је имао јако лош ген.

За њих је било запрепашћујуће и  зачуђујуће како нигде нема метастаза и да је коштана срж чиста, да су плућа била чиста, сви остали витални органи су били чисти. Дакле, дете није имало метастазе у организму.  

То је наше искуство које можемо да повежемо са тим да смо се приклонили Богу  и да верујемо, до потпуног излечења нашег детета.

Зато сам данас овде у манастиру Тумане, да пренесем своје искуство.